Close
Written by: Μαρίνα Μιχαηλίδου on 19 Μαΐου, 2023

νυχτερινό σεξ

Πώς να αντιμετωπίσετε το νυχτερινό σεξ χωρίς να πληγώσετε

Ο σύντροφός σας κάνει συχνά νυχτερινό σεξ στον ύπνο; Ή απλώς το μισείς και θέλεις να το αποφύγεις; Ή μήπως περιμένεις να τελειώσει ο σύντροφός σου για να ξανακοιμηθείς; Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν.

1. Ποιος είναι στην κορυφή;

Εάν νυστάζεστε πολύ για να απολαύσετε το νυχτερινό σεξ, αφήστε τον σύντροφό σας να σας πάρει από πάνω. Θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς, και όσο έχετε προετοιμαστεί για την πράξη, μπορείτε ακόμα να παραμείνετε μισοκοιμισμένοι. Και γεια, ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε εκνευρίσει γι’ αυτό, έτσι;

2. Φορέστε ρούχα στο κρεβάτι

Μπορεί να μην κάνει πραγματικά τη διαφορά. Αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι θα μπορούσε να γέρνει την εύνοια με την πιθανότητα αποφυγής του μεταμεσονύχτιου σεξ την επόμενη φορά που ο εραστής σας θα μετακινήσει το χέρι του πάνω από το σώμα σας στη μέση της νύχτας.

3. Σεξ πριν την ώρα του ύπνου

Αγκαλιάστε ο ένας με τον άλλον όταν πέσετε και οι δύο στο κρεβάτι και αν και οι δύο έχετε διάθεση, κάντε σεξ πριν πάτε για ύπνο. Σχεδόν πάντα, θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες για σεξ στον ύπνο, εκτός αν ο σύντροφός σας έχει τη λίμπιντο ενός καυλιάρης ζώου!

4. Επικοινωνήστε

Μιλήστε με τον σύντροφό σας και εξηγήστε γιατί δεν σας αρέσει να κάνετε νυχτερινό σεξ. Αλλά μην κάνετε κάτι μεγάλο από αυτό μόνο και μόνο για να φέρετε σε δύσκολη θέση τον εραστή σας να υποταχθεί.

Εξηγήστε τους λόγους σας ξεκάθαρα και ήρεμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να καταλάβουν τη δική σας πλευρά της ιστορίας την επόμενη φορά που θα θέλουν να σας βγάλουν μια παραμυθένια φαντασίωση στη μέση της νύχτας.

Είναι Sexsomnia;

Έχετε κάνει ποτέ νυχτερινό σεξ, μόνο και μόνο για να μην θυμάστε τίποτα για αυτό το επόμενο πρωί, όταν ο αγαπημένος σας φέρνει το θέμα για συζήτηση;

Εάν είστε πολύ κουρασμένοι ή μεθυσμένοι, μπορεί πράγματι να δυσκολευτείτε να θυμηθείτε την άτακτη πράξη το επόμενο πρωί.

Αλλά υπό άλλες συνθήκες, εάν δεν θυμάστε ότι είχατε σεξ το πρωί μετά χωρίς να υπολογίζουμε τις φορές που προσποιηθήκατε απώλεια μνήμης, υπάρχει πιθανότητα να πάσχετε από σεξουαλική υπνία, μια διαταραχή που είναι παρόμοια με την υπνοβασία.

Ο σύντροφός σας το κάνει μόνο στη μέση της νύχτας;

Μην υπεραναλύετε το νυχτερινό σεξ. Είναι απολύτως φυσιολογικό και κάτι που μπορεί να κάνει κάθε ζευγάρι. Αλήθεια, είναι τόσο αφύσικο να νιώθεις ενεργοποιημένος στη μέση του ύπνου σου;

Αλλά αν σας ενοχλεί πραγματικά ή εάν είστε πεπεισμένοι ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση ή τις σεξουαλικές σας συνήθειες, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Σας αρέσει να κάνετε μόνο νυχτερινό σεξ;

Ή μήπως ο σύντροφός σας επιδίδεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες μόνο στη μέση της νύχτας και αποφεύγει το σεξ ή τα ερωτικά παιχνίδια όλες τις άλλες ώρες της ημέρας;

Εάν το σεξ στη μέση της νύχτας συνοδεύεται από κανονικό σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, αυτό είναι άνετο και σέξι. Ο σύντροφός σου όμως δείχνει ενδιαφέρον για σένα μόνο στον ύπνο του; Αγνοούν τις προόδους σας όλες τις άλλες ώρες της ημέρας; Αν συμβαίνει αυτό, τότε είναι πολύ ανθυγιεινό για τη σχέση, για να μην αναφέρουμε καταθλιπτικό για εσάς.

Μερικές φορές, το σεξ αισθάνεται καλύτερα όταν είμαστε χαλαροί και απαλλαγμένοι από ανησυχητικές σκέψεις. Και ίσως, ο σύντροφός σας να αισθάνεται χωρίς άγχος μόνο τη νύχτα. Αλλά αν η ώρα της υπνηλίας είναι η μόνη φορά που αισθάνονται χωρίς άγχος γύρω σας, αυτή δεν είναι η τέλεια συνταγή για ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

Τώρα μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά. Δυστυχώς, κανένα από αυτά δεν θα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα. Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν στον σύντροφό σας αρέσει να κάνει σεξ μαζί σας μόνο όταν τα φώτα είναι σβηστά και είστε βαθιά στον ύπνο σας.

Άρα ο σύντροφός σας σας παραμελεί σεξουαλικά όλη μέρα, όλη την ώρα και γίνεται kinky μόνο όταν κοιμάστε βαθιά;

Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για τους οποίους μπορεί να το κάνουν αυτό

  1. Ο σύντροφός σας μπορεί να φαντασιώνεται κάποιον άλλο ενώ κάνει σεξ μαζί σας.
  2. Ο σύντροφός σας σας αγαπά αλλά δεν σας βρίσκει πολύ ελκυστικούς σεξουαλικά. Σε βρίσκουν πιο ελκυστικό σεξουαλικά όταν είσαι γυμνός στο σκοτάδι.
  3. Δεν θέλουν να κάνουν έρωτα μαζί σου. θέλουν απλώς να σε χρησιμοποιήσουν για να χορτάσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες.
  4. Ο σύντροφός σας έχει μια φαντασίωση βιασμού ή ένα φετίχ όπου του αρέσει να εξουδετερώνει κάποιον και να τον εκμεταλλεύεται.

Τελικές σκέψεις

Το νυχτερινό σεξ μπορεί να είναι συναρπαστικό για μερικούς ανθρώπους. Αλλά για άλλους, θέλουν απλώς να κοιμηθούν και επομένως δεν νιώθουν σεξουαλική επιθυμία. Εάν αυτό είναι αλήθεια, μπορεί να είναι μια εντελώς δυσάρεστη εμπειρία για αυτούς.

Έτσι, αν είστε αυτός που θέλει να κάνει νυχτερινό σεξ, να θυμάστε ότι δεν είναι όλα για εσάς. Το να είστε εγωιστές και να πηγαίνετε ενάντια στις επιθυμίες του νυσταγμένου συντρόφου σας δεν είναι εντάξει.

Εάν ο σύντροφός σας θέλει να κάνει νυχτερινό σεξ και εσείς δεν το θέλετε, τότε πρέπει να μιλήσετε μαζί του. Μπορεί να πιστεύουν ότι πρέπει να είστε τόσο ενεργοποιημένοι όσο αυτοί. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς μαζί τους για το αν σας αρέσει ή όχι.

Δείτε περισσότερα για escorts εδώ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment